REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO ALBA. Unul din zece elevi a pățit ASTA la BAC 2014

| 03 iul, 2014

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. ALBA. Elevii care au susţinut examenul de BACALAUREAT 2014 vor primi rezultatul final pe 7 iulie şi acestea vor fi afişate EDU.RO. În judeţul ALBA, un elev din zece nu a intrat în examenul de BACALAUREAT din cauza corigențelor, informează alba24.ro.

 

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO ALBA. Potrivit inspectorului școlar Dan Cherecheș, un număr de 365 de elevi din județul Alba au rămas cu "restanțe" pe sfârșitul verii și nu au putut susține examenul în prima sesiune. Aceștia vor putea participa la BAC-ul din lunile august-septembrie, pentru care se va organiza o zi specială de înscrieri înainte cu 2 zile de începerea bacalaureatului, scrie alba24.ro.

Citește și: BACALAUREAT 2014: Candidaţii vor susţine vineri ultima probă

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO ALBA În judeţul Alba s-au înscris la această sesiune de Bacalaureat 2.919 de candidaţi, 446 dintre aceştia fiind tineri care nu au reuşit să promoveze probele anii trecuţi, iar 2.473 care au terminat cursurile în promoţia 2014.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO ALBA Cei care se răzgândesc sau cei care reușesc să treacă "hopul" corigențelor se vor putea înscrie pentru sesiunea din august. Corigenții vor avea o zi specială în care se vor putea înscrie la examen.

Citește și: EDU.RO BACALAUREAT 2014: SUBIECTE FILOSOFIE BAC 2014

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ