EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Candidaţii la evaluarea naţională îşi pot vedea lucrările la cerere

| 02 iul, 2014

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut evaluarea naţională îşi pot vedea lucrările dacă depun în zilele de 17 şi 18 iulie o cerere la centrele de examen, prevede o notă publicată pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Vizualizarea lucrărilor se va realiza în centrele zonale de evaluare constituite la nivelul municipiului Bucureşti.

Potrivit notei, în data de 23 iulie se va afişa ziua, intervalul orar şi locul unde li se vor pune la dispoziţie lucrările scrise.

Cei care vor depun cereri pentru a-şi vedea lucrările vor fi anunţaţi şi telefonic în zilele de 23 şi 24 iulie asupra programării datei şi orei.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. 'Cererile privind vizualizare pot fi făcute doar de elev şi părinte sau reprezentantul legal. Vizualizarea lucrărilor nu poate conduce la reevaluarea şi sau modificarea notelor acordate', precizează nota inspectoratului.

În sala în care se face vizualizarea nu este permis decât accesul numai câte unui candidat însoţit de reprezentantul legal şi sunt interzise fotografierea sau filmarea lucrărilor.

ADMITERE LICEU 2014. Totodată, alături de elev şi părinte va sta în sală în perioada vizualizării şi o persoana desemnată care nu va permite nicio intervenţie asupra lucrării şi care nu va intra în discuţii cu candidatul şi reprezentantul legal al acestuia.

REZULTATE FINALE CAPACITATE 2014. Atât candidatul care vizualizează lucrările, cât şi părintele sau reprezentantul legal vor semna la final într-un tabel de prezenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ