Băsescu îl primeşte miercuri, la Palatul Cotroceni, pe premierul chinez

| 27 noi, 2013

Preşedintele Traian Băsescu îl primeşte miercuri, de la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, pe premierul chinez, Li Keqiang, informează Administraţia Prezidenţială.

Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, se află de luni până joi în vizită oficială în România, fiind însoţit de o importantă delegaţie guvernamentală şi de oameni de afaceri.

Prezenţa lui Li Keqiang în România, care are loc în urma invitaţiei adresate de premierul Victor Ponta cu ocazia vizitei întreprinse la Beijing în luna iulie, este prima după 19 ani a unui premier al Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze.

Luni, oficialii chinezi şi cei români au avut o serie de convorbiri la Palatul Victoria, la finalul cărora premierul Victor Ponta şi Li Keqiang au susţinut declaraţii de presă comune.

În cea de-a doua zi a vizitei în ţara noastră, Li Keqiang a participat la cea de-a doua reuniune la nivel de prim-miniştri din Europa Centrală şi de Est şi China, desfăşurată la Bucureşti.

Miercuri după-amiază, premierul chinez va susţine un discurs în Parlamentul României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ