Băsescu: Obiectivul meu până în noiembrie este ca Ponta să nu poată deveni preşedintele României

| 17 mai, 2014

Şeful statului, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că obiectivul său este ca în noiembrie Victor Ponta să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României.

Prezent la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară Alba, acesta a fost întrebat ce se va întâmpla cu România după plecarea sa de la Cotroceni, Traian Băsescu afirmând că 'e uşor de răspuns'.

'Dacă aţi văzut, ca răspuns la atacurile mizerabile pe care Ponta şi televiziunile lui le fac la adresa mea, a familiei mele, nu ezit să răspund. Iar obiectivul meu, chiar dacă această atitudine are pierderi electorale şi pentru mine, este ca până în noiembrie acest om să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României', a spus Băsescu.

Ulterior, Traian Băsescu le-a declarat jurnaliştilor că Victor Ponta nu trebuie să ajungă preşedinte al României, deoarece ţara, în opinia sa, ''s-ar scufunda în neîncredere''.

''Victor Ponta nu trebuie să fie preşedintele României. Gândiţi-vă că acest om, care apără corupţii din partidul lui şi spunea ieri că va politiza înapoi DNA-ul, ajunge preşedinte. România s-ar scufunda în neîncredere'', a susţinut şeful statului. 

Traian Băsescu a participat sâmbătă, alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară Alba la Casa de Cultură a Studenţilor şi s-a întâlnit cu membri ai conducerii Universităţii '1 Decembrie 1918' Alba Iulia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mai, 2014
aneta
traian base
Mi se pare logic sa ai un astfel de tel. Pe ultima suta de metri incerci sa-ti salvezi pielea,daca mai poti. esti mostra celui mai penibil raman, mi-e rusine ca traiesc in epoca dezastrului moral creat de tine in aceasta tara,ca ai adus populatia la o grea suferinta ,care desigur mai devreme sau mai tarziu se va intoarce impotriva ta si a familiei tale.Nu uita ca D-zeu este nemitarnic si oricate averi vei acumula nu-ti vor ajunge sa-ti salvezi persoana cea mai draga ,daca mai ai si asa ceva daca nu El stie cel mai bine ce e de facut, plata se va face sigur la momentul just cand nici nu gandesti. Ar fi caul sa-l lasi pe Ponta in pace.Acum nu esti nici la degetul cel mic al lui si cred ca D-zeu iti v-a arata si tie si turmei tale de porci indraciti.
18 mai, 2014
Pandele
Misiunea lui Basescu
Aceasta creatura care 10 ani a dezbinat si instigat la ura in timp ce isi creastea averile in mod halucinant are tupeul sa se numeasca presedinte? Pentru mine este omul care a lovit in cei amariti, e cel care a fugarit oamenii din Romania si este bun de plata pentru tot ce a facut
18 mai, 2014
cantautor
Băsescu se teme
Victor Ponta i-a promis desecretizarea documentelor care dovedesc implicarea lui Basescu in rapirea jurnalistilor romani, in cazul Omar Hayssam. Numai cu dosarul ala primeste de nici nu mai are treaba cu restul: flota, Mihaileanu, spalarea de bani, Nana...
18 mai, 2014
Ion Ardelean
De acord !!
AI TOT SPRIJINUL ROMANILOR ADEVARATI !!!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ