Băsescu: Poate fi discutată moralitatea îndoielnică a susținerii PMP de către președinte, dar nu legalitatea

| 11 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că se poate pune în discuție moralitatea îndoielnică a președintelui atunci când s-a fotografiat în tricoul PMP, dar nu legalitatea.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a motivat la Digi 24 gestul de a face campanie pentru PMP prin faptul că vrea să reechlibreze spectrul politic. "Nu poți să privești cum un partid acaparează instituțiile statului", a susţinut preşedintele.

"Se poate pune în discuție moralitatea îndoielnică a președintelui atunci când s-a fotografiat în tricoul PMP, dar nu legalitatea. Este un comportament atipic.  Arătați-mi dacă s-ar bucura Crin Antonescu să-l sprjin, dacă s-ar bucura Mihai Răzvan Ungureanu sau Vasile Blaga. Deocamdată singurii care spun că vor să continue procesul de modernizare început de Traian Băsescu sunt cei de la PMP. Dacă Forța Civică va spune același lucruri, îi voi sprijini", a punctat preşedintele la Digi 24.

Despre afirmațiile lui Dmitri Rogozin

Rogozin este extrem de impulsiv, de orgolios. În cazul de față suspectez că a făcut declarațiile după ce se împrietenise bine cu niște sticle de vodcă. Nu poți să iei în considerație astfel de declarații. Îi putem spune noi cine suntem: o națiune care a trăit între trei imperii și suntem tot aici. Ei au trebuit să plece. Ministerul de Externe și-a făcut treaba, pentru că Rogozin nu este oricine, este viceprim-ministru. Eu nu pot să consider că sunt declarații oficiale.

Eu nu sunt dispus să tolerez agresivitatea Federației Ruse în regiune fără să mă manifest.

Saltul PMP se datorează Elenei Udrea

"Nu mi se datorează mie saltul PMP, ci Elenei Udrea. Ce să-i fi făcut eu partidului? A crescut de când s-a dus Elena Udrea. Consilierii prezidențiali au avut opțiuni personale, nu știu unde s-au risipit, nu sunt la PMP. Eu voi vota PMP.

Şansa dreptei la prezidenţiale

Singura soluție este să găsească o formulă de alianță sau fuziune cu un singur obiectiv: să sprijine o singură persoană, care din iulie să intre în campanie. Asta ar fi, după părerea mea, singura șansă ca dreapta să dea un președinte. După alegeri să măsoare potențialul de creștere al fiecăruia. Cel care are cel mai mare potențial de creștere să fie desemnat candidat.

Sunt doi care ar avea potențial de creștere mare, dar nu vreau să spun care sunt aceia, pentru că s-ar crea controverse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ