Blaga: Nu cred într-o nouă suspendare a preşedintelui. Între el şi premier există un pact de coabitare

| 12 mai, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu crede în afirmaţiile premierului potrivit cărora va propune o nouă suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu în cazul în care CCR va decide în defavoarea şefului statului la sesizarea privind implicarea acestuia în campania electorală. Blaga a spus că între preşedinte şi premier există un pact de coabitare.

 

'Domnul Ponta şi domnul preşedinte Traian Băsescu se înţeleg foarte bine. Au un pact de coabitare care nu fost denunţat până acum. Încă o încercare de a monopoliza discursul politic pentru că, aşa, nici Ponta nu discută despre Europa, despre Parlamentul European, despre problemele României, nici domnul preşedinte, deşi, iniţial, lansase nişte teme. Văd că nu-l interesează temele europene. Nu cred în acest demers al lui Ponta', a declarat preşedintele PDL înainte de şedinţa BPN al partidului.

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară că va propune suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în condiţiile în care CCR va decide că şeful statului a încălcat Constituţia făcând campanie pentru PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mai, 2014
ana
in situatia in care se va hotara suspendarea lui Basescu,vrea u sati vad parerea ,curajul,demnitatea,domnule Blaga,sa vedem ,esti in stare sa votezi pentru demitere? sau esti in continuare un las,un fricos,asa cum ai demonstrat pana acum.
12 mai, 2014
ilie
acest om trebuia suspendat din 2012,acum nu mai putea face atat rau acestei tari,dar daca se hotaraste sa fie suspendat din nou,trebuie sa avem acordul intregi clase politice,a cel putin 51% dintre votanti,sa nu mai revina la cotroceni,ca merita aceasta sanctiune.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ