Ponta: Dacă CCR decide că Băsescu a încălcat Constituţia - voi propune suspendarea sa

| 11 mai, 2014

Victor Ponta a declarat duminică seară că va propune suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în condiţiile în care CCR va decide că şeful statului a încălcat Constituţia făcând campanie pentru PMP.

Victor Ponta îl amenință pe Băsescu cu o nouă suspendare.  "Dacă avem o decizie a Curții (Constituționale-n.r) și Traian Băsescu nu o respectă, nu am niciun fel de ezitare, ca lider politic vorbesc, să propun în cadrul grupurilor parlamentare suspendarea domnului Băsescu. Dimpotrivă, chiar o voi face. Dar vom vedea după 21 în primul rând ce decide Curtea și în al doilea rând să știți că Traian Băsescu e extrem de laș. Când vede că lucrurile merg extrem de departe, o dă cotită după aia. Că îi place, cu mașină, cu Palatul, cu avantajele, nu vrea să renunțe la ele prea curând. Dacă ar putea să le țină toată viața, cu atât mai bine", a spus Ponta la Antena 3, conform Agerpres.

Prim-ministrul a mai comentat că, în condițiile în care va exista o decizie a Curții Constituționale defavorabilă președintelui, "nu îl va apăra nimeni".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ