Băsescu: Televiziunile nu au fost întotdeauna un broker onest al relaţiei dintre electorat şi politicieni

| 10 feb, 2014

Televiziunile nu au fost întotdeauna un broker onest al relaţiei dintre electorat şi politicieni, însă, politicianul are responsabilitatea de a explica măsurile pe care le ia, consideră preşedintele Traian Băsescu.

'Neîncrederea dintre români şi politică este o realitate. Sigur, ea este intermediată de televiziuni, iar aici mi-aş permite să fac observaţia că televiziunile nu au fost întotdeauna un broker onest al relaţiei dintre populaţie, dintre electorat şi politicieni', a spus Băsescu într-o emisiune difuzată luni seară de Look Tv.

El a precizat că responsabilitatea explicării măsurilor luate îi revine şi politicianului.

'Dacă unele televiziuni au şi patroni care au nişte interese în justiţie, nişte interese economice, atunci acest brokeraj, această mijlocire a relaţiei politician-electorat este şi mai distorsionată. Dar, până la urmă, nu poţi să pui în seama televiziunilor chiar măsurile pe care politicul le ia. Politicul nu este capabil să le explice şi să găsească mijloacele de a se face înţeles, şi aici vă dau exemplu acea reducere cu 25% a salariilor, atât a rămas, fără explicaţii. Responsabilitatea de a explica este totuşi a politicianului şi, dacă el constată că nu merge prin televiziuni, ia frate cu piciorul prin ţară şi explică', a spus preşedintele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ