BOMBĂ! Românul găsit mort în toaleta unui avion ar fi unul dintre MILIONARII top 300 ai României

| 26 feb, 10:36

Românul care a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose a fost identificat, anunţă presa locală din Costa Rica. Potrivit nacion.com, acesta ar fi un milionar, care face parte din Top 300 milionari ai României.

Poliția judiciară din Costa Rica l-a identificat pe român. Potrivit presei locale din Costa Rica, victima este Costel Comana, un afacerit cunoscut în ţara noastră.

Acesta ar fi călătorit cu o femeie de 35 de ani şi se afla pentru a doua oară în vizită în Costa Rica. La scurt timp înainte de aterizare, el a fost găsit mort în toaleta avionului în care se afla. Autorităţile iau în calcul varianta sinuciderii.

Românul era însoţit de o femeie, care a declarat că acesta a fost agitat în timpul călătoriei şi se dusese de mai multe ori la toaletă.  Poliția mai spune că femeia care îl însoțea avea asupra ei 11.000 de euro, care i-au fost confiscați până la explicarea provenienței lor.

Costel Comana se afla pe locul 178 în "Top 300 Capital - Cei mai bogaţi români", cu o avere estimată la aproximativ 30-32 de milioane de euro.

El era  urmărit pentru fapte de corupţie, în dosarul subvenţiilor ilegale care au îmbogăţit compania Regiotrans. În acelaşi dosar, partenerul de afaceri al lui Costel Comana, Iorgu Ganea, a fost reţinut de procurorii DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ