Milionarul găsit mort în avion era URMĂRIT pentru CORUPŢIE

| 26 feb, 10:56

Milionarul Costel Comana, care s-ar fi sinucis în toaleta unui avion care zbura din Bogota în San Jose, era căutat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie.

 

Citeşte şi: BOMBĂ! Românul găsit mort în toaleta unui avion ar fi unul dintre MILIONARII top 300 ai României

În urmă cu aproape o săptămână, procurorii anticorupţie l-au reţinut pe partenerul de afaceri Iorgu Ganea, în timp ce Costel Comana se afla pe atunci în Brazilia.  Cei doi afacerişti sunt cercetaţi în cazul subvențiilor care au îmbogățit compania Regiotrans, cel mai mare operator privat de transport feroviar pentru călători.

Potrivit jurnaliştilor de la evz.ro, ancheta procurorilor DNA în cazul societății Regiotransdezvăluie cum statul era păcălit de zeci de milioane de euro prin acordarea unor subvenții ilegale.

În plus, directorii din Ministerul Transporturilor și CFR favorizau, în schimbul unor șpăgi ridicole, compania privată, în dauna CFR Călători. Astfel, statul pierdea bani grei în ambele situații. Asta, în condițiile în care Regiotrans este unul din principalii concurenți ai CFR Călători.

Potrivit "Top 300 Capital - Cei mai bogaţi români", Costel Comana se afla pe locul 178, cu o avere estimată la aproximativ 30-32 de milioane de euro.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ