CANCER. Semnalele care TREBUIE să te trimită URGENT la medic!

| 25 sep, 2014

Corpul uman arata, prin diverse semne, ca sufera de diverse afectiuni care ar putea sa fie destul de grave. In acest sens, in cazul cancerelor, organismul poate trage o serie de semnale de alarma care ar trebui sa va puna pe ganduri.

Aceste simptome, descrise mai jos, sunt de cele mai multe ori cauzate de alte boli, insa, in cazul in care apar, este nevoie sa fie consultat un medic pentru a sti originea lor.


Durerile in piept si tusea persistente

Durerile in piept si tusea care persista denota o stare acuta severa, in mod normal. Insa, tusea persistenta si raguseala pe termen lung pot denota existenta unui cancer la nivelul faringelui sau esofagului.

 

Aparitia de noduli

Diversii noduli care apar pe corp trebuie consultati DE URGENTA de medic. Nodulii de pe torace pot indica inceputul unui cancer mamar, iar nodulii care apar in zona gatului poate semnala un cancer tiroidian. Oricum, nu va impacientati si consultati un medic inainte de a trage concluzii.

 

Sangerarile spontane

Prezenta sangelui in urina, in tuse, sangerarea intre menstruatii sau prezenta sangelui in materia fecala ar trebui sa traga un semnal de alarma. Medicul trebuie consultat de urgenta, avand in vedere ca astfel de sangerari pot indica diveerse tipuri de cancere, precum cel de endometru sau ovarian.

 

Constipatia si durerile abdominale persistente

Aceste simptome, exinse pe mai multe zile, ar trebui sa traga si ele un semnal de alarma. Pot indica prezenta unui cancer gastric sau pancreatic ori ovarian.

 

Alunitele asimetrice

In cazul in care observi aparitia de alunite cu forma neregulata, care sangereaza deseori sau care provoaca mancarime, este cazul sa vizitezi medicul. Ar putea fi un semnal de declansare a cancerului de piele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ