Carmen Iohannis IGNORĂ SFATURILE designerilor. Cum a fost îmbrăcată la dineul oferit de Felipe al VI-lea

| 13 iul, 19:57

Președintele Klaus Iohannis a ajuns duminică în Spania, unde efectuează până marți o vizită oficială. Şeful statului a fost întâmpinat de Regele Felipe al VI-lea, iar cei doi vor avea luni mai multe teme de discuţii. Cu ocazia acestei vizite, Felipe al VI-lea şi Regina Letizia au oferit un dineu oficial în onoarea lui Klaus şi Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, aflat în vizită oficială în Spania, a fost primit la sosirea sa la Madrid cu garda de onoare. Acesta este însoțit în vizita externă de soția sa, Carmen Iohannis, fiind invitat de Regele Felipe al VI-lea și de Regina Letizia. În timpul dineului oficial de la Palatul Regal, oferit de Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea lui Klaus şi Carmen Iohannis, Carmen Iohannis a purtat o rochie fara maneci, lucru total interzis pentru o persoana atat de importanta in stat.

De-a lungul timpului, Prima Doamna a fost aspru criticata de cea mai mare parte a designerilor romani. Acestia o acuza pe sotia presedintelui ca nu respecta codul vestimentar impus pentru un astfel de rang. Se pare că şi de această dată, Carmen Iohannis a dezamăgit prin ţinuta aleasă.

In ultimele sapte luni, profesionistii nu s-au sfiit sa o critice pe Carmen Iohannis. Sotia presedintelui Romaniei nu respecta nicio regula, alegand sa poarte la evenimentele oficiale, la care participa in calitate sa de prima doamna, rochii fara maneci, in culori aprinse, dar si peste genunchi, lucru total interzis pentru o persoana atat de importanta in stat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 aug, 17:41
ana
tinute carmen johanis
este ridicola ca persoana si nu tine seama de faptul ca se prezinta ca sotia unui presedinte de tara?
14 iul, 21:49
bibi
vestimentatie/tinuta de potocol a primei doamne
Vax prima doamna! E rmane tot fata cojocarului care se imbraca la ceremonii somptuase si de mare fast - precum o dizioza! Cand a coborat din avion , la Madrid, si si-a arucat geanta (sacul )pe umar era sa fac infarct. Oricum, daca el s-ar pricepe mai mult tot ar fi ceva dar se pare ca si educatia lui este submediocra arborele sau genealogic fiind edificator.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ