BOMBĂ! CINE este SPONSORUL din spatele lui KLAUS IOHANNIS

| 14 iul, 10:09

Întâlnirea din Madrid cu reprezentanții comunității românești a avut loc în luxosul hotel Intercontinental. Un loc de 5 stele care nu se închiriază pe puțini bani.

”Intalnirea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu romanii din Spania a fost sponsorizata de Digi Mobil. Am intrebat de ce, am dedus din raspunsurile unor oficiali MAE, rostite cu jumatate de gura si soptit, ca STATUL ROMAN nu a avut bani pentru inchirierea unei sali incapatoare pentru cei 400 de invitati, iar Presedintia Romaniei nu a contribuit la inchirierea salii la hotelul Intercontinental. Vorba lui SOV: intariti-va statul!”, spune pe contul personal jurnalistul Anca G rădinaru, prezentă la întâlnirea din capitala spaniolă.

Fiecare participant la întâlnire a primit și un mic cadou din partea sponsorului - o pungă de hârtie cu o mică agendă, un pix și un voucher cu o anumită reducere dacă își făceau abonament la Digi Mobil espana.

Citeste si: CE SPUNE presa spaniolă despre cuplul Klaus şi Carmen Iohannis: cum îi caracterizează

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iul, 19:57
sorin
E real, trebuie doar sa vezi! Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ