Cât au costat lucrările semnate Picasso cumpărate de Darius Vâlcov

| 28 mar, 18:20

Darius Vâlcov este arestat la domiciliu și cercetat într-un dosar de corupție, iar la domiciliul mai multor apropiați au fost descoperite peste 100 de tablouri, printre care și trei lucrări semnate Pablo Picasso.

Potrivit arhivei electronice a casei de licitații Sotheby's data la care a avut loc licitația, evaluarea făcută, dar și prețul la care au fost vândute cele trei lucrări semnate de celebrul pictor. În total, cele trei lucrări semnate Pablo Picasso au costat peste 13.000 de euro, scrie ECONOMICA.net.

Citește și: Legătura SECRETĂ dintre Darius Vâlcov şi Miss Universe România

Licitația pentru vânzarea lucrărilor semnate Pablo Picasso a avut loc pe 19 martie 2013, la Londra, potrivit datelor disponibile pe site-ul casei de licitații.



Lucrarea Lupta Centaurilor, III a fost estimată la vremea aceea la o valoare cuprinsă între  2.500 și 3.500 de lire sterline. Prețul la care a fost vândută este 4.375 de lire sterline, adică peste 5.000
de euro.

Citește mai mult pe ECONOMICA.net

Citește și: BOMBĂ! Darius Vâlcov dat în primire încă din 2011 de viceprimarul Dan Bălăşescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ