"MORBID". ADEVĂRATA relaţie dintre Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov, scoasă la iveală de un apropiat al cuplului

| 31 mar, 10:45

În cadrul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea, Rareș Bogdan a explicat relația dintre Lavinia Șandru și Darius Vâlcov.

Citeşte şi: INCENDIAR! Lavinia Şandru, afaceri BĂNOASE cu primăria condusă de Darius Vâlcov

„Colecția de artă a lui Darius Vâlcov este inclusiv o surpriză pentru Lavinia Șandru, ca să n-o mai înjurați pe Lavinia! Lăsați-o în pace! Fata are cu el ce aveți dvs. cu el de vreo 5 ani!

Au un copil împreună. Sunt mulți care au copii împreună, cam asta este relația lor, un copil. În rest, de unde să știe fata că lui îi plăcea atât de mult arta sau că îi plăceau atât de mult cimitirele? Că era mai morbid în gusturi, așa? Oamenii ăștia vorbesc la Crăciun, la Paște și când se mai gândește să îi dea fetei ăleia, care are o vârstă frumoasă, și care sper să nu resimtă acest șoc prin care trece! În rest, lăsați-o în pace! Sunt ultimul ca să o apăr. Nu o apăr că sunt bărbat și ea femeie sau că e colega mea. Dar fata asta nu mai are cu Darius Vâlcov de vreo 5-6 ani nimic! Nu ați văzut că sunt tot felul de manechine, de miss-uri, arătări, în viața omului? A, că ea și-a asumat că e tatăl fetiței? Frumos gest, excepțional din partea ei!

Credeți-mă, i-am văzut și astăzi fața! Află atât de multe lucruri despre Darius Vâlcov, încât până și ea este șocată!”, a declarat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Citeşte şi: Robert TURCESCU aruncă BOMBA: Darius Vâlcov şi Lavinia ŞANDRU nu mai formează un CUPLU de ani de zile

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

32 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 20:24
Stela
Venit suplimentar -munca la domiciliu
Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
06 mai, 14:53
Cezara
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
02 mai, 08:37
nea caisa
Lasati fata in pace
Ea nu stia nimic. Ea era la Chisinau.
01 mai, 21:41
miha
LUCRU DOMICILIU
Incepand de astazi nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber,intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
29 apr, 08:04
Popa Pius
Pe scurt, Rares Bogdan cu simbrie de la Plagiuță, avocat din obediență.
Se citește de la o poștă.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ