Cazanciuc: Nu am luat încă decizia de a mă înscrie în UNPR. Am avut mai multe discuţii cu Oprea

| 12 iun, 12:41

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, că nu a luat "deocamdată" o decizie de a se înscrie în UNPR şi că a avut mai multe discuţii, "de-a lungul timpului", cu vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit Agerpres.

"Sunt discuţii politice tot timpul purtate. (...) Este vorba de o coordonare de către vicepremier a Ministerului Justiţiei, la nivelul Guvernului. La nivel politic nu s-a luat încă niciun fel de decizie, nu am luat o decizie de a mă înscrie în acest moment în UNPR. Am avut mai multe discuţii de-a lungul timpului cu domnul Oprea, ne ştim de 15 ani, ne respectăm reciproc, avem încredere unul în celălalt, dar o decizie în acest sens deocamdată nu am luat", a spus Cazanciuc, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta i-a transmis miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, ministrului Justiţiei Robert Cazanciuc că este "şi mai eficient" de când este în coordonarea vicepremierului Gabriel Oprea. "Acum de când... dar de fapt tot timpul aţi fost în coordonarea vicepremierului pentru securitate naţională, sunteţi şi mai eficient domnule ministru şi mă bucură acest lucru", a spus Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iun, 12:52
Palada Pufosul
pentru ardeleanul Rus...autor licente poetice
unul care pleaca de la un partid la altul,cum se numeste:traseist sau traseista?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ