Oprea, despre trecerea lui Cazanciuc la UNPR: Nu am semnat nimic încă. Au fost doar discuţii

| 11 iun, 13:40

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, joi, că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, nu a semnat cu UNPR şi că sunt doar discuţii în acest sens, nefiind nimic oficial.

"N-a semnat nimic, sunt doar discuţii. (...) Nu neg că UNPR are un interes pentru Ministerul Justiţiei. (...) Nu este nimic oficial, ca să fie foarte clar", a spus Oprea, întrebat, în cadrul unui interviu acordat Adevărul Live, dacă ministrul Robert Cazanciuc a semnat cu UNPR, transmite Agerpres.

Gabriel Oprea a comentat şi informaţia potrivit căreia UNPR ar fi preluat Ministerul Justiţiei.

"Dincolo de legende, dincolo de ipoteze de lucru, în momentul când în Guvernul României, într-o coaliţie, se face ceva serios, adică preia cu adevărat, este public, se fac demersurile legale necesare. Despre domnul Cazanciuc am o părere foarte bună, e un om serios, îl cunosc, ca şi pe Victor Ponta, de tânăr procuror, şi îl apreciez'', a spus Oprea.

El a arătat că România se află la începutul unei crize politice, punctând că o criză prelungită la Bucureşti nu este benefică pentru ţară, în contextul de securitate actual şi cu ceea ce se întâmplă în Ucraina.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ