CONSULTĂRI la Cotroceni pentru CAS. Traian Băsescu cere părerea oamenilor de afaceri

| 17 iul, 2014

Reducerea CAS. Traian Băsescu va avea consultări, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţii mediului de afaceri din România cu privire la legea pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

Reducerea CAS. Traian Băsescu a anunţat că joi se va întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii de afaceri pentru a discuta despre reducerea CAS.

Şeful statului a afirmat că îşi propune să aibă în perioada următoare o discuţie cu reprezentanţii mediului de afaceri despre reducerea CAS, arătând că are timpul necesar, în condiţiile în care data limită a promulgării acestei măsuri fiscale este 24 iulie.

Citește și: TRAIAN BĂSESCU: Dacă aş fi premier, aş reduce CAS-ul acum

Întrebat dacă va ataca la Curtea Constituţională a României această lege, el a spus că 'rămâne de văzut'.

'Îmi propun să am o discuţie şi cu mediul de afaceri în perioada următoare pentru că data promulgării este 24 iulie, am timp să lărgesc sfera consultărilor', a declarat şeful statului la Palatul Cotroceni.

Citește și: De unde putem finanţa reducerea CAS

Programul preşedintelui
• ora 14.00, Palatul Cotroceni, Bibliotecă - primirea, pentru vizita de rămas-bun, a domnului Duane C. Butcher, însărcinat cu afaceri ad-interim al Statelor Unite ale Americii în România.

• ora 15.00, Palatul Cotroceni, Salonul Ambasadorilor - consultări cu reprezentanţii mediului de afaceri din România cu privire la legea pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal .

Tag-uri: CAS, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ