RTV.net: Directorul de Achiziţii din Guvern, interceptat când ameninţa mai mulţi procurori

| 29 mai, 2013

Radu Cătălin Constantin, directorul de Achiziţii din Guvern, a fost interceptat când ameninţa mai mulţi procurori, potrivit România TV. În aceeaşi discuţie este menţionată şi Mariana Câmpeanu.

Un director din Guvern amenință procurorii. El a fost interceptat în timp ce vorbește cu mama unui candidat care ar fi obținut fraudulos un loc de muncă la Ministerul Muncii, chiar cu complicitatea consilierilor ministrului. Directorul îi promite acesteia că-i va pune cu botul pe labe pe procurorii care se ocupă de cazul ei, scrie RTV.net.

"Radu Constantin Cătălin (director în Guvern): Deci, totul e în regulă! E chestia foarte mică acum, când am vorbit cu ăsta mare!

Bigan Cristiana (inculpat în dosar): Da...

Radu Constantin Cătălin: Deci, vor fi cu botul pe labe!

Bigan Cristiana: Aşa, am înţeles!

Radu Constantin Cătălin: Am vrut să ştiu şi eu, să dau şi eu un telefon la oamenii ăştia, pe acolo...

Bigan Cristiana: Păi, pentru... Erau două întrebări, şi Marius a zis că nu se mai scrie nimic, până n-are el acces la...

Radu Constantin Cătălin: Am înţeles, ok."

În interceptare a apărut şi o discuţie în care este pomenită şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care ar fi ştiut despre această angajare ilegală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mai, 2013
rad_de_prosti
aia de la RTV - javre, voi care preluati - golanasi de 2 lei

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ