Crin Antonescu: 15 ianuarie este un moment marcant pentru evoluția liberalismului în țara noastră

| 15 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a scris pe pagina sa de Facebook că ziua de 15 ianuarie are o conotație aparte pentru liberali. Se împlinesc 24 de ani de la reînfiinţarea Partidului Național Liberal.

"Pentru liberali, pentru PNL și pentru liberalism, ziua de 15 ianuarie are o conotație aparte! Astăzi, 15 ianuarie 2014, se împlinesc 24 de ani de la reînfiinţarea Partidului Național Liberal, de la renașterea spiritului liberal în România - un moment marcant pentru evoluția liberalismului în țara noastră. Indiferent că s-a aflat sau nu la guvernare, în toți acești ani de la reînfiinţarea sa, PNL a rămas întotdeauna un partid fidel valorilor sale fundamentale, principiilor de dreapta pe care le-a apărat şi promovat în mod constant!", notează liderul liberal pe pagina de Facebook.

Crin Antonescu subliniază că, în prezent, destinul Partidului Naţional Liberal este strâns legat de România, de viitorul țării noastre.

"În sensul acesta am construit Uniunea Social Liberală, ne-am angajat în fața românilor să asigurăm o guvernare responsabilă, în interesul cetățeanului, să construim împreună ”România puternică” și să ne ținem de cuvânt! Așa să ne ajute Dumnezeu!", conchide Crin Antonescu.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 2014
Mucanu Aurel
15 ianuarie 2014
Doar atata stie Crin Antonescu, profesor de istorie, despre 15 ianuarie ? Ca este ziua cand a renascut PNL ? Sau n-a avut curaj sa mentioneze altceva de frica de a nu se zice ca isi aminteste de un antisemit(dupa unii) ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ