Dan Voiculescu îşi apără averea de după gratii. Ce i-a răspuns Laurei Kovesi

| 01 dec, 2014

Dan Voiculescu, închis 10 ani pentru infracţiuni de corupţie, a scris pe blog, ca răspuns la afirmaţiile Laurei Codruţa Kovesi, că nu are averi ascunse nicăieri şi că nici autorităţile nu au găsit aşa ceva.

Laura Codruţa Kovesi a declarat într-un interviu ce urmează să fie difuzat de Prima TV că până la acest moment s-a reuşit recuperarea a aproape 30 de milioane de euro de la Dan Voiculescu, condamnat în dosarul Privatizarea ICA.

"Aproape jumătate din prejudiciul de 60 de milioane de euro a fost recuperat, ceea ce este o premieră pentru justiţia din România", a declarat Laura Codruta Kovesi.

Dan Voiculescu a postat pe blog o replică în care susţine că nu are averi ascunse şi că instituţiile statului nu au reuşit să găsească aşa ceva.

"La data de 08.08.2014, prin Hotararea nr. 888 s-au dispus investigatii exhaustive, in tara si in strainatate, pentru localizarea averii mele nedeclarate. Pana astazi, 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei nu au gasit nimic. Si nici nu vor gasi pentru ca asa cum v-am spus, nu am avere disimulata. Pentru mine este important ca voi sa stiti ca sunt un om cinstit", a postat Voiculescu.

Citeşte şi: Laura Codruţa Koveşi despre PROBLEMA cu care se confruntă DNA-ul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ