Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de Borbely Laszlo

| 17 apr, 18:22

Vicepreședintele politic al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Borbely Laszlo, a declarat că în perioada următoare se va ocupa de politica externă a Uniunii și că după alegerile de anul viitor se va consulta cu familia pentru a stabili ce va face mai departe.

"Sunt președintele Comisiei de politică externă. Mă voi implica mai mult în politica externă a UDMR. Am fost săptămâna aceasta la New York, am discutat cu doi secretari adjuncți ai ONU. (...)

Citeşte şi:  Ponta: Mesajul meu pentru UDMR este de a păstra dialogul


Am ce face până la sfârșitul anului 2016. Sigur, după aceea mă voi consulta cu familia și o să iau o decizie, dar, credeți-mă, e foarte bine când ai mai mult timp pentru familie, pentru nepoți. Deci, 25 de ani au fost buni", a menționat Borbely, conform Agerpres.

El a spus că nu va candida la nicio funcție în UDMR, dar că nici nu va pleca din politică.

"Acum, nu înseamnă că plec din politică, dar e o altă dimensiune", a completat laszlo Borbely.  Una dintre modificările care ar urma să fie adoptate la Congresul UDMR, care se desfășoară vineri și sâmbătă la Cluj, vizează desființarea funcției de vicepreședinte politic, deținută în prezent de Borbely Laszlo.

Tag-uri: Laszlo Borbely, UDMR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ