DEMONSTRAT ŞTIINŢIFIC! Plantele au sentimente şi putere de telepatie

| 15 sep, 2014

Pot plantele sa aiba sentimente? Se pare ca da! Aceasta a fost concluzia lui Cleve Backster in anii 1960. El a fost specialist CIA in testul poligraf, asa ca s-a gandit sa conecteze senzorii poligrafului la plante si ceea ce a descoperit a fost uluitor: a aflat, de exemplu, ca plantele au reactionat la producerea unui rau (de exemplu, taierea frunzele lor) si chiar la gandurile nocive ale oamenilor din apropierea lor.

Backster s-a decis intr-o buna zi sa ataseze electrozii sai la poligraf pentru faimoasa sa planta Dracaena, din biroul sau, si apoi a udat plantele, pentru a vedea raspunsul frunzelor. A descoperit cu surprindere ca planta a reactionat intr-adevar la acest eveniment asa ca s-a decis sa afle ce s-ar intampla daca el ar ameninta planta; asa ca, in mintea sa, si-a creat ideea ca ar da foc frunzelor atasate de electrozi. Si ceea ce s-a intamplat, a schimbat pentru totdeauna viata lui Backster si a noastra.

Pentru ca planta nu a asteptat ca Backster sa treaca la actiune, adica sa-i dea foc: pur si simplu a reactionat doar la gandurile sale! Prin cercetari suplimentare, Backster a constatat ca doar intentia lui, si nu numai gandul in sine, a adus aceasta reactie a plantei.

De asemenea, el a descoperit ca plantele erau constiente unele de altele, deplangeau moartea oricui (chiar si bacteriile ucise din apa fiarta), le displaceau mult oamenii care ucideau plantele prin neglijenta sau chiar in timpul cercetarii stiintifice si rememorau cu placere oamenii care aveau grija de ele, chiar si atunci cand “prietenii” lor se aflau departe in timp si spatiu. De fapt, cercetatorul a descoperit ca plantele pot reactiona la evenimente care au loc la mii de kilometri distanta.

Si, in plus, mai sunt si profetice, caci pot anticipa evenimentelor negative si pozitive, inclusiv prognoza meteo! Unul dintre cele mai importante lucruri pe care Backster l-a descoperit a fost acela ca, atunci cand se afla in fata unui pericol iminent, plantele, in loc sa devina defensive, pentru a se apara, devin pur si simplu catatonice, adica fara nicio reactie de aparare!

Se pare ca plantele au o minte mult mai avansata decat a noastra. Nu stiu cum stau ele la inteligenta, dar, cel putin, la telepatie si profetii, ne depasesc cu usurinta.

Si, cel mai important lucru: plantele au simturi, au sentimente, au telepatie, au putere de predictie si fac toate aceste lucruri fara ajutorul vreunui creier, cum avem noi oamenii! Ceea ce este inca o dovada ca mintea nu apartine creierului, asa cum medicina traditionala ne invata, ci este produsul unei constiinte superioare.

Citeşte şi: Alimentul MINUNE care DIZOLVĂ grăsimile şi PROTEJEAZĂ creierul!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ