DEZVĂLUIRI: Ce a discutat VICTOR PONTA cu reprezentatul Ambasadei SUA, DEAN THOMPSON

| 06 mai, 18:45

Premierul Victor Ponta a discutat miercuri, la Palatul Parlamentului, cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson, despre viitoarea conferinţă Cyber Security.

"Am discutat despre conferinţa Cyber Security. Atât", a spus Ponta, după ce a ieşit din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, unde şeful Executivului s-a întâlnit cu Dean Thompson.

Autorităţile române, alături de Departamentul de stat pentru Comerţ din SUA şi alte 17 ţări din regiune, vor organiza, în perioada 11-13 mai, la Bucureşti, un summit regional pe securitate cibernetică - Cyber Security.

”Le-a spus clar că SUA nu agrează aceste modificări, iar premierul l-a asigurat pe american că așa ceva nu se va întâmpla pentru că parlamentarii respectivi ar fi acționat de capul lor și a dat ca dovadă și faptul că mulți din semnatari și-ar fi retras singuri semnaturile.”, a declarat pentru stiripesurse.ro unul din apropiații cabinetului președintelui Camerei Deputaților.

Citeşte şi: Summitul Regional Cyber Security, SĂPTĂMÂNA viitoare la București

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ