Liviu Dragnea, despre boicotarea alegerilor locale

| 27 ian, 19:46

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, s-a întâlnit miercuri, la Bruxelles, cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, context în care a afirmat că adversarii politici ai PSD fac presiuni asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată, arătând că partidul pe care îl conduce ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale.

Potrivit unui comunicat al PSD remis AGERPRES, în cadrul discuției, Dragnea a prezentat situația politică din România, subliniind că, în perspectiva alegerilor care vor avea loc în acest an, social-democrații au pornit un program de modernizare a partidului și de deschidere către cetățeni.

"În acest context, președintele Dragnea a menționat și faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată prin Ordonanță de Urgență, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", se arată în comunicat.

Martin Schulz a propus organizarea, în această primăvară, a unei întâlniri a conducerilor celor două partide social-democrate din România și Germania.

De asemenea, la întâlnire au mai fost abordate subiecte legate de criza refugiaților, care reprezintă principala temă a campaniei pentru alegerile din landurile germane ce vor avea loc în luna martie, precum și situația din Republica Moldova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ