Echipe medicale din Târgu Mureș și Cluj-Napoca au însoțit răniții de la Colectiv în Marea Britanie și Norvegia

| 09 noi, 12:05

Echipele medicale de transport aerian din Târgu Mureș și Cluj-Napoca, însumând 17 medici și asistenți medicali, i-au însoțit pe cei 10 răniți de la Clubul Colectiv în Marea Britanie și Norvegia, a declarat, luni, pentru AGERPRES, președintele Comisiei de medicină de urgență și dezastre din cadrul Ministerului Sănătăți, dr. Cristian Boeriu, coordonatorul UPU-SMURD Târgu Mureș.

Acesta a arătat că echipajele respective l-au anunțat duminică noaptea că transportul a decurs bine și că ei urmează să revină la Târgu Mureș și Cluj-Napoca.

Dr. Cristian Boeriu a spus că s-a luat decizia de a se trimite echipaje specializate în medicina de urgență din Târgu Mureș și Cluj-Napoca în sprijinul UPU-SUMRD București pentru a se da posibilitatea medicilor și asistenților medicali din București 'să se odihnească'.

Echipa UPU-SMURD Târgu Mureș este compusă din trei medici primari specialiști și doi rezidenți precum și patru asistenți medicali, în timp ce de la Cluj-Napoca au participat patru medici și patru asistenți medicali.

Dr. Boeriu a precizat că echipa mureșeană a însoțit și transportul către Bruxelles, de vinerea trecută.

CITEŞTE ŞI Cât plăteşte statul român pentru vindecarea răniţilor de la Colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ