TEST REVOLTĂTOR la un liceu de elită din București. Ce i-a întrebat profesorul de religie pe elevi despre clubul COLECTIV

| 09 noi, 14:23

Actorul Adrian Văncică din "Las Fierbinți" a scris pe Facebook că nepotul său care învață la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti a primit un test revoltător din partea profesorului de religie.

"E plin de idioţi pe lumea asta! Hai să vă spun una tare, reală 100%: am un nepot, elev la Vianu. Un domn Ioan Prunoiu, care le predă religia, le-a dat test cu două întrebări:

1. Ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi primit o invitaţie în club Colectiv?

2. Ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi fosz invitată la un marş împotriva guvernului?", a relatat Adrian Văncică pe pagina sa de Facebook.

Întrebat care au fost răspunsurile adolescentului, actorul a precizat că "din păcate, a răspuns ce voia ăla (profesorul, n. red) să audă. Pentru notă."

Citeşte şi: Declaraţii halucinante ale lui Gigi Becali despre tragedia din Colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ