Ieşirea lui KLAUS IOHANNIS la Universitate. Ce NU s-a văzut la televizor

| 09 noi, 09:27

Vizita lui Klaus Iohannis în Piața Universității a generat un breaking-news instantaneu pe toate televiziunile. Majoritatea au preferat să comenteze în timpul derulării imaginilor pentru a acoperi strigătele oamenilor din piață. Jurnalistul Radu Soviani prezent la Universitate a postat un clip video cu sunetul original.

Jurnalistul Radu Soviani a fost în Piața Universității. A filmat aproape 10 minute incontinuu. A pus imaginile pe Youtube, cu sunetul de ambianță. Ceea ce televiziunile de știri au evitat, pentru că atmosfera din piață nu a fost extrem de calm. Au preferat comentariul din studiou, scrie evz.ro.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Iohannis şi-a scris comunicatele de joi, ca să poată pleca în weekend la Sibiu

"Azi, 8 noiembrie 2015, la ora 20.10, Klaus Iohannis a fost in Piata Universitatii. Am fost acolo si am filmat. Imaginile din continuare arata exact cum a decurs vizita lui Klaus Iohannis (am lasat si sunetul de ambianta, pentru relevanta).

Impresia mea: că domnul Klaus Iohannis venea in Piata sau ca ii punea pe SPP-isti sa ia doua-trei telefoane si sa ii sune de la palat pe cei din strada, era acelasi lucru (asa cum a fost si mimarea consultarilor de la Cotroceni – ce il impiedica sa ii vada pe cei selectat in oricare din cele peste 300 de zile ale mandatului domnului Iohannis?).

În ciuda solicitarilor ca domnul Iohannis sa se adreseze strazii (,,ia o portavoce”), domnul Iohannis a preferat o scurta plimbare, inconjurat de SPP-isti, la un moment in care s-a asigurat ca in Piata se afla un minim de persoane".

Citeşte şi: Decizia luată de PRIMA DOAMNĂ după tragedia din Colectiv

Președinte României a postat un mesaj pe Facebook imediat după vizita făcută în Piața Universității:

Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ