Klaus Iohannis a fost in Piata Universitatii VIDEO

| 08 noi, 20:45

Presedintele Klaus Iohannis a mers duminica seara in Piata Universitatii, unde se stransesera intre 1.000 si 2.000 de protestatari. Presedintele a mers in mijlocul multimii si a stat de vorba cu oamenii. A fost o imbulzeala mare, iar unii l-au huiduit pe Iohannis.

UPDATE 21.19 Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook despre vizita in Piata Universitatii. El le cere romanilor sa ramana "implicati".

"Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții", a scris Iohannis pe Facebook.

 

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Universitatii putin dupa ora 20.00, cand in centrul Capitalei erau peste 1.000 de protestatari. Presedintele si-a facut cu greu loc prin multime, inconjurat de SPP-isti. El s-a oprit si a stat de vorba cu oamenii, care i-au transmis doleantele lor.

La sosirea președintelui, în zona hotelului Intercontinental, s-a produs o busculadă, foarte mulți oameni încercând să ajungă să discute cu Iohannis, care a fost însoțit de mai mulți ofițeri SPP.

Unii dintre cei cei prezenți i-au dat șefului statului foi cu revendicări, relateaza Agerpres.

S-au scandat lozinci precum "Corupția ucide", "Vrem 300, nu 600 !", "Toate partidele, aceeași mizerie", "Colectiv, Colectiv !".

Au fost și unii protestatari care l-au huiduit pe președinte și au strigat "Rușine, rușine!".

Iohannis a stat în mijlocul manifestanților din Piața Universității circa 20 minute, vorbind direct cu aceștia și nerostind vreun discurs, deși mulți protestatari i-au cerut să se adreseze mulțimii printr-o portavoce.

În continuare, și după plecarea președintelui, traficul este blocat în Piață, iar oamenii comentează aprins vizita acestuia.

Citeste si: Iohannis şi-a scris comunicatele de joi, ca să poată pleca în weekend la Sibiu UPDATE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 21:56
Alina
Vrei sa castigi bani mai multi? Citeste acest anunt!
Beneficii
-posibilitatea de a castiga cel putin 100 de euro cu o implicare de 2-3 ore sau 300 de euro full time
- apartenenta la un grup care ofera recunoastere si sanse egale tuturor membrilor
-instruire gratuita si de scurta durata-
-contract legal de comision ce asigura plata castigurilor
-se lucreaza de acasa
-program flexibil
Cerinte
-Conexiune la internet, PC, abilitati minime de lucru cu documente word, pdf si navigare online
-Seriozitate, perseverenta si atentie la detalii
Pentru informatii trimiteti mail cu subiectul INFO la [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ