Rănit în incendiul Colectiv, transferat cu un avion în Elveţia. Avionul, întors din drum UPDATE

| 08 noi, 17:40

Unul dintre răniţii de la Colectiv a fost transportat la un spital în Elveţia, cu un avion al Ministerului de Interne. Ministerul nu a precizat numele pacientului, însă unul dintre membrii trupei Goodbye To Gravity, toboşarul Bogdan Enache, urma să fie transferat în Elveţia.

UPDATE. Bogdan Enache, toboşarul trupei Goodbye To Gravity, a fost urcat într-un avion SMURD pentru a fi transportat la un spital în Elveţia. Însă, la scurt timp după decolare, satrea starea pacientului s-a înrăutăţit brusc, astfel că avionul a fost întors pe pistă.

Din păcate, manenvrele de resuscitare au eşuat, medicii văzându-se nevoiţi să declare decesul lui Bogdan Enache,a informat RomâniaTV.

 

UPDATE. Avionul a fost întors din drum imediat după decolare, anunţă RomâniaTV. Starea pacientului aflat la bord s-a înrăutăţit la decolare, astfel că s-a decis întoarcerea la spital. Pacientul este supus acum manevrelor de resuscitare.

 

O aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație a plecat duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveția, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul "Colectiv", anunţăMinisterul de Interne într-un comunicat.

"La solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, o aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație, special dotată medical pentru transportul aerian al victimelor, a plecat duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveția, într-o misiune umanitară de urgență, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul "Colectiv"", a precizat MAI.

Pacientul, care până în prezent a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri București, va fi asistat pe timpul zborului de o echipă mixtă de cadre medicale organizată de SMURD.

Toboşarul trupei Goodbye To Gravity urma să fie transferat la un spital în Elveţia, după ce transferul către Franţa a eşuat, din cauză că Bogdan nu are asigurare de sănătate.

Citeşte şi: INCENDIU COLECTIV. Bogdan Enache nu are asigurare medicală. Ministerul va deconta cheltuielile şi pentru neasiguraţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ