CUTREMURĂTOR! Ultima fotografie făcută de Teodora Maftei chiar în ziua tragediei

| 09 noi, 13:32

Teodora Maftei, jurnalist şi fotoreporter Pro TV, s-a stins luni dimineaţă într-o clinică din Israel, după ce a fost grav rănită în incendiul din Clubul Colectiv.

Ultima fotografie realizata de Teo si postata de aceasta chiar in ziua tragediei de la Colectiv pe Instagram este cutremuratoare, alb-negru, aratand o femeie intr-un autobuz in mers, cu mesajul „So, so.. u think y can tell / Heaven from Hell!”

Pasionată de fotografie, Teodora Maftei se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, intitulată „London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei“.

Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei este una dintre persoanele ce au fost rănite grav în incendiul din clubul Colectiv. În ultimii zece ani, aceasta a cutreierat lumea-n lung şi-n lat, surprinzând cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea fiind publicate pe site-ul său, teo.photography.

Citeşte şi: Mesajul emoţionant al fratelui TEODOREI MAFTEI, jurnalista care a murit azi în spital

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ