ECONOMICA.NET: Averea ruşilor în România

| 08 sep, 2014

Războiul din Ucraina a condus la o încordare fără precedent a relaţiilor dintre Occident şi Rusia, de la căderea comunismului încoace. Dincolo de sancţiunile economice, Vestul îşi sporeşte prezenţa militară în Estul Europei, inclusiv în România, potrivit ECONOMICA.NET.

Când vorbeşti despre relaţiile economice ale României cu Rusia, primul lucru care îţi vine în minte este gazul. Chiar dacă România este într-o poziţie favorabilă comparativ cu alte state din Europa, totuşi, producţia internă este în continuare insuficientă pentru a-şi asigura consumul şi depinde încă de Gazprom, un instrument politic al Kremlinului, nu doar un furnizor de gaze. Totuşi, pentru Rusia, România nu este doar un consumator de gaze, iar capitalul de la răsărit a fost investit mai ales în industrie. Iată ce afaceri au ruşii în România.

Continuarea pe ECONOMICA.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ