Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, trimis în judecată pentru dare de mită

| 10 apr, 12:21

Mihai Perifan, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, la data faptelor, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În același dosar, a fost trimis în judecată Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF — Direcția Generală Antifraudă, detașat ca specialist antifraudă fiscală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, acuzat de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Potrivit unui comunicat al DNA, la data de 19 martie 2015, Mihai Perifan, pe baza informațiilor primite de la Damu Fudulea, a promis unui ofițer de poliție suma de 15.000 euro, pentru ca un subordonat de-al acestuia să conducă cercetările dintr-o cauză penală pe care o instrumenta, de o asemenea manieră încât să se ajungă la o soluție favorabilă pentru o rudă a sa și societățile apropiate acesteia, dându-i în aceeași zi suma de 14.000 euro.

La data de 20 martie 2015, în același scop, Mihai Perifan a remis aceleiași persoane suma de 1.000 euro, ocazie cu care a fost prins în flagrant.

În cauză, s-a dispus luarea măsurii asigurătorii a sechestrului, în vederea garantării confiscării speciale de la Mihai Perifan a sumei de 15.000 euro, dată de acesta cu titlu de mită ofițerului de poliție.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Constanța.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ