EXISTĂ! Cea mai întâlnită formă de CANCER, tratament REVOLUȚIONAR

| 22 aug, 2014

Boala influxuluii nervos in cancerul de stomac cu injectii de botox, folosite de vedete si nu numai in saloanele de infrumusetare impotriva ridurilor, pare a fi o terapie anti-cancer promitatoare, releva un nou studiu realizat de profesorii Timothy Wang si Duan Chen de la facultatea de medicina a Universitatii din Columbia si Universitatea norvegiana de stiinta si tehnologie.

Acest efect al botoxului asupra cancerului se explica prin faptul ca substanta impiedica productia de acetilcolina, un neurotransmitator care stimuleaza diviziunea celulara, sustin cercetatorii care au publicat studiul in revista Science Transnational Medicine, noteaza leparisien.fr.

 

Cercetatorii au testat pe soareci, carora le-a indus cancerul de stomac, patru metode de stopare a influxului nervos, care, toate, au blocat progresia tumorii.

"Noi credem ca botoxul este un tratament bun care poate fi injectat printr-o gastroscopie care nu va impune din partea pacientului decat o vizita de cateva ore la spital", a declarat Duan Chen. Acesta subliniaza ca botoxul este "mai putin toxic decat cea mai mare parte a tratamentelor clasice anti-cancer si are, implicit, mai putine efecte secundare".

 

Potrivit cercetatorilor, botoxul poate constitui un tratament complementar pentru bolnavii al caror cancer la stomac este inoperabil sau pentru cei care nu raspund la chimeoterapie.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ