Cum să ascunzi statusul "Seen/Văzut la" pentru Facebook Chat

| 29 sep, 2014

Cum putem face astfel încât prietenilor noştri cu care conversăm pe Facebook Chat să nu le mai apară statusul "Seen ("văzut la") sau "X is typing" ("X tastează")?

Cu toţii folosim Facebook, nu doar pentru a posta fotografii sau a sharui link-uri ci şi pentru a comunica cu prietenii, familia sau cei dragi nouă.

Trebuie să recunoaştem, nu de fiecare dată suntem interesaţi să comunicăm cu o persoană sau alta, o persoană cu care nu ne face pur şi simplu plăcere să schimbăm replici. Cei aflaţi într-o relaţie, de exemplu, folosesc Chat-ul de pe Facebook pentru a verifica fidelitatea partenerului, strict pentru a observa când a fost ultima dată activ pe pagina de socializare, la ce oră, dacă mesajul a fost ori nu citit.

Facebook nu oferă posibilitatea de a dezactiva statusul "seen/văzut la" şi nici "Maria tastează..." dar avem altă alternativă: putem face acest lucru folosindu-ne de extensiile pentru browserele Google Chrome şi Mozilla Firefox.

Cele două extensii sunt SeenBlock si Facebook Unseen pe care le gasiti in Chrome Webstore , cea pentru Mozilla Firefox se numeste Unseen.

Cu ajutorul acestor 3 extensii, persoanele de care va ascundeti nu vor mai vedea statusul “vazut la” sau “X tasteaza…” atunci cand le cititi mesajul sau cand le raspundeti folosind browserul Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Facebook Unseen pentru Chrome

SeenBlock pentru Chrome

Unseen pentru Firefox

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ