Fiul lui Bercea Mondial: Sper ca Băsescu să nu intervină pentru fratele său. Îşi merită pedeapsa

| 19 iun, 2014

Marin Sandu, zis Patronaş, unul dintre fiii lui Bercea Mondial, speră ca preşedintele Traian Băsescu să nu intervină în dosarul în care este implicat fratele său, Mircea. Patronaş a adăugat că fratele preşedntelui a încercat să cumpere tăcerea familiei lui Bercea Mondial cu 20.000 €.

"Mă bucur că Traian Băsescu recunoaşte că fratele său este vinovat şi sper ca justiţia să facă dreptate", a declarat Marin Sandu adăugând apoi că i-a fost teamă ca preşedintele să nu intervină în scandalul în care este implicat Mircea Băsescu.

"Acum o săptămână jumate, Marian Căpăţână ne-a adus 20.000 euro acasă să ne potolim că l-a trimis Mircea Băsescu să nu mai intrăm pe posturi, ca o să dea banii şi o să-l scoată şi pe Marius de acolo şi văd că este arestat", susţine Patronaş.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Traian Băsescu: Sper ca varianta fratelui meu să fie REALĂ

Acesta nu este însă sigur că preşedintele României o să reziste până la capăt tentaţiei de a-şi ajuta fratele. "Nu ştiu ce să zic dacă Traian Băsescu o să-şi lase fratele la rău. N-o să-l lase că niciun frate nu-şi lasă fratele la rău. Eu sper să-l lase pentru că-şi merită pedeapsa", a mai spus Patronaş.

Citeşte mai mult pe RomaniaTV.net.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ