FOTO Extraterestrul care a lucrat pentru guvernul american

| 12 iun, 2014

Phil Schneider, un geolog şi inginer care a avut nivelul 1 de securitate în proiectele guvernamentale secrete americane, a fost numit cel mai mare deconspirator al extratereștrilor. De-a lungul timpului, a stârnit numeroase controverse cu privire la declarațiile sale, în speță povestea unei persoane bizare pe nume Valiant Thor.

În primă fază, Valiant Thor ar fi fost o persoană ca oricare alta, doar că poseda numeroase caracteristici fiziologice fată de orice ființă umană. Schneider a povestit că acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american până la sfârșitul anilor ’50. Imediat după ce și-a încheiat misiunea, extraterestrul blond s-a întors pe nava sa și nu a mai fost văzut niciodată.

Schneider a arătat o imagine cu Valiant Thor în timpul unei prelegeri de la o expoziţie din 1995. Fotografia fusese realizată în 1943. Schneider a afirmat faptul că extraterestrul lucrase pentru armata americană din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea șase degete la o mână, un plămân uriaș, o inimă supradimensionată, un IQ de 1200, ceea ce îl făcea capabil să vorbească peste 100 de limbi și vârsta de aproximativ 500 de ani.

Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe întâlniri cu președinții americani din acea perioadă, Dwight Eisenhower şi Richard Nixon.

Thor i-a comunicat președintelui american că omenirea trebuie să-și schimbe optica cu privire la război și că politica bazată pe violență va produce în viitor un dezechilibru global, care va pune întreaga civilizație în pericol. Val Thor a rămas pe Pământ până la 16 martie 1960 , și apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat că rasa lui de oameni au trăit și locuit în subteran și că multe din planetele universului susțin viața în același mod . El a menționat , de asemenea, valuri de ,,străini” care ar ateriza în jurul lumii pentru a ajuta în problemele aparent insurmontabile ale Pământului . A afirmat că un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni să dea ajutor și informații pentru a ajuta la progresul Pământului.

De asemenea, extraterestrul a vorbit și despre prezența lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important și conform celor spuse de străinul de pe Venus, oamenii trebuie să se simtă mândri pentru că au fost vizitați de un asemenea sfânt. Thor a părăsit Pământul în dimineaţa zilei de 16 martie 1960, decolând din Alexandria, statul Virginia, într-o navă spaţială.

Straniu este faptul că la doar câteva luni după ce a relatata această întâmplare bizară, Schneider a fost găsit mort în apartamentul său la 17 ianuarie 1996, în condiţii suspecte. Mulţi cred că a fost ucis, deşi moartea sa a fost calificată drept suicid.

 

 

Sursă: efemeride.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ