Oameni care s-au întors din IAD si experiențele lor INCREDIBILE

| 10 iun, 2014

Asa cum mulți cred că după moarte există RAIUL și VIAȚA DE APOI, tot așa sunt și mulți care cred în existența IADULUI. Pe lângă pasajele biblice, care ne descriu IADUL ca un loc întunecat, plin de forțe ale răului, există și câteva mărturii surprinzătoare ale unor oameni care spun că au văzut IADUL cu ochii lor.

1. JOSE MANIYANGAT

JOSE MANIYANGAT este un preot indian de religie catolică. Pe 14 aprilie 1985 el a fost implicat într-un accident auto, fiind lovit de un jeep, în urma căruia a fost declarat mort. Sufletul i-a părăsit corpul, spune preotul, și a fost întâmpinat de îngerul său păzitor, care i-a spus că îl va escorta în RAI. Înainte de asta, îngerul l-a dus în IAD, pentru a-i arăta cum este acolo.

Părintele Jose spune că l-a vazut pe însuși SATANA și că IADUL este un loc foarte fierbinte, temperatura fiind în jur de 1.000 de grade Celsius, plin cu suflete pierdute care țipă în agonie, inclusiv preoți și episcopi.

După IAD, preotul a ajuns în PURGATORIU, iar de aici în RAI, unde i-a cunoscut pe IiSUS, Maria și Iosif. Apoi, DUMNEZEU i-a oferit posibilitatea să revină la viață și să spună tuturor că IADUL este un loc cât se poate de real, scrie toptenz.net.

 

 

2. ANGELICA ZAMBRANO

ANGELICA ZAMBRANO este o tânără din Ecuador și, pentru 23 de ore, ea a fost în IAD și în RAI. Ea a mărturisit că a văzut în IAD suferința Papei Ioan Paul al II-lea, Michael Jackson și cântăreței latino Selena Perez. Mai mult, femeia susține că l-a vazut pe IiSUS HRISTOS cum plângea sufletele pierdute care sufereau.

 

 

3. TAMARA LAROUX

La 15 ani, TAMARA LAROUX a încercat să se sinucidă, împușcându-se în piept. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că părinții săi au divorțat pe când ea avea numai șase ani, iar acest lucru a marcat-o teribil.

Înainte de a încerca să se sinucidă, tânăra i-a cerut lui IiSUS iertare. Dupa ce s-a împușcat, Tamara s-a vazut într-un loc cu adevărat întunecat și plin de suferință. Și-a dat seama că se află în IAD, înconjurată de suflete în agonie.  Ea a mai spus că a văzut un fel de bestie cu “capete de dragon atașate de trup”.

Din fericire, IiSUS a salvat-o pe Tamara și a luat-o în RAI. Tânăra își dorea să rămâna aici, însă DUMNEZEU a trimis-o înapoi pe Pământ, pentru ca ea să spună tuturor că IADUL este adevărat. Glonțul cu care s-a împușcat i-a ratat, în mod miraculos, inima, la o distanță foarte mică.

 

 

4. LINDA NGAOJA

LINDA NGAOJA este din Sierra Leone, o țară săracă din vestul Africii. Ca și Angelica Zambrano, Linda spune că s-a întâlnit în IAD cu mai multe personalități marcante, precum Muammar Gaddafi sau Whitney Houston. Cu mărturisirile ei șocante, tânăra a provocat tensiuni religioase aprinse în Sierra Leone, mai ales prin afirmația nefericită potrivit căreia “toți catolicii și musulmanii se duc în IAD.”.

 

 

5. PHILIP MANTOFA

Un pastor creștin, PHILIP MANTOFA este din Malaezia. De câțiva ani buni, el propovăduiește cuvântul DOMNULUI și povestește tuturor experiența sa din IAD. El susține că vizita sa în IAD nu a fost nici un vis și nici o halucinație. Deși a recunoscut că trupul său a ramas pe Pământ, Mantofa susține că sufletul său a ajuns în IAD din punct de vedere fizic, întrucât era perfect conștient și toate simțurile sale erau inacte.

 

 

6. VASSULA RYDEN

VASSULA RYDEN este o femeie în vârstă de 71 de ani, care susține că a fost atât în RAI, cât și în IAD. Experiențele sale au fost materializate în cartea “Heaven is Real But so Is Hell” (Raiul este real, dar la fel este și IADUL).

Spre deosebire de ceilalți oameni de mai sus, Vassula nu a murit, pentru a ajunge în IAD. Ea povestește că, în 1985, DUMNEZEU i-a vorbit și i-a spus că, prin ea, lumea va afla că există IAD. De atunci, femeia a fost în 79 de țări și a ținut peste 1.000 de prezentări în încercarea de a-i convinge pe oameni că SATANA există.

 

 

7. BILL WIESE

BILL WIESE este un bărbat care l-a îmbrățișat pe IiSUS în 1970 și, timp de trei decenii, a avut o viață fericită.

În 1998, însă, DUMNEZEU l-a trimis sa viziteze IADUL, iar experiența a scris-o în cartea “23 Minutes in Hell” (23 de minute în IAD).

Bill povestește că se afla în pat, alături de soția sa, atunci când a fost catapultat în IAD. Barbatul a fost în casa lui SATAN, într-o cușcă mică. Nu era singur, îi stăteau alături doi giganți, care semănau cu niște reptile în formă umanoidă. După un timp, înca două creaturi și-au mai făcut apariția. Când lumina a dispărut, cei patru giganți l-au atacat violent.

Din fericire pentru Bill, Dumnezeu l-a salvat după fix 23 de minute. Atât el, cât și soția lui și-au lăsat carierele de succes și s-au apucat să povestească faptul că IADUL există.

 

 

8. HOWARD STORM

Până să devină un slujitor al Bisericii Unite a lui Hristos, HOWARD STORM era ateu și profesor de artă la Universitatea Northern Kentucky.

În 1985, credința i s-a schimbat dramatic, după ce a experimentat moartea și a ajuns în IAD. Se afla în spital, iar experiența a descris-o în cartea sa “My Descent into Death: A Second Chance at Life” (Coborarea mea în moarte: O a doua șansă la viață).

Howard a povestit că, imediat după ce a murit, a fost înconjurat de ființe necunoscute, care semănau cu niște siluete sau forme, destul de prietenoase, la început. Apoi, a fost atacat, aceste ființe rupându-i, efectiv, carnea de pe trup. Bărbatul a început să se roage și a fost lăsat în pace.

 

9. JENNIFER PEREZ

JENNIFER PEREZ era tânără, când s-a declarat o adolescentă rebelă, într-o familie religioasă, cu principii etice și morale destul de restrictive. Astfel că, la numai 15 ani, Jennifer era dependentă de droguri.

Într-o noapte, un așa zis prieten a păcălit-o și tânăra a luat o supradoză. Bărbatul voia să o violeze, însă poliția a intervenit rapid, iar ea a fost dusă la spital. Aici, Jennifer a povestit că sufletul i-a părăsit trupul.

Doi bărbați misterioși, îmbrăcați în roșu, au rugat-o să îi însoțească. Apoi, tânăra a fost dusa în RAI, unde i-a întâlnit pe DUMNEZEU și pe IiSUS HRISTOS, pe care i-a descris ca fiind “unul în interiorul celuilalt, împreună”. Tot aici, Jennifer i-a vazut pe arhanghelii Mihail și Gavril, al căror nume le era scris cu auriu pe frunte.

După ce DUMNEZEU a vorbit cu ea, îngerul Gabriel a luat-o de mână și a dus-o într-un loc teribil, fierbinte, IADUL. Aici, oamenii țipau în agonie și sufereau chinuiți de demonii lui SATANA. Din fericire pentru ea, Gabriel a dus-o înapoi in RAI, iar DUMNEZEU i-a oferit o nouă oportunitate pentru viață.

 

 

10. MATTHEW BOTSFORD

În 1992, MATTHEW BOTSFORD a fost implicat într-un accident mortal care i-a schimbat viata. El a fost lovit în cap de un glont rătăcit în afara unui restaurant din Atlanta. Bărbatul spune că a murit pe loc și a mers, apoi, într-un loc dominat de întuneric total și frică incredibilă. Matthew spune că acel loc era IADUL, “un loc mai presus de orice cuvinte”.

Bărbatul a spus că era încătușat acolo și temperatura era foarte ridicată. Totuși, Matthew L-a vazut pe IiSUS cum i-a întins mâna și l-a salvat. El a stat în comă timp de 27 de zile.


Sursă: efemeride.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
BBB.
Comentariul integral https://docs.google.com/document/d/14CoYlWoGhTY_IOYESgxApDGOsUgiD7M0IviTcA6YttY/pub
Sa analizam « revelatiile » (aici nu ca vreau sa fiu ironic dar nici o revelatie nu e adevarata daca nu vine de la Dumnezeu) Angelicai comparandu-le cu ce ne invata Ortodoxia,( singura vrednica de toata crezarea- cateva dovezi https://www.youtube.com/watch?v=hraVkIr3wMM https://www.youtube.com/watch?v=WxBFN4EMeqQ
https://www.youtube.com/watch?v=8Ji-RdW289Q
http://www.apologeticum.ro/2013/04/dovada-incontestabila-ca-nu-exista-sfinte-taine-inafara-ortodoxiei-minunea-de-la-botezul-ortodox-al-unei-catolice/ ), prin cartea Parintelui Serafim Rose (voi prescurta: SDM sufletul dupa moarte) dar si scrieri ale Parintelui Cleopa (P.C.). Aceasta fata a avut 3 experiente de acest fel pana acum, dintre care doar pe prima am gasit-o si in romana.
A.Z.:

http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm Aici Parintele Cleopa ne explica cum e cu vedeniile false, dupa cum urmeaza :
« Ce spune Apostolul ? Noapte este veacul de acum. In veacul de acum sa nu dorim sa vedem ingeri ! Auzi ce spune un sfant parinte ? Daca vrei sa ajungi la nebunie si la iesirea din minti, primeste aratarile ceresti in veacul de acum ! »[…] Auzi ce spune Sfantul Efrem Sirul in rugaciunea soborniceasca, care se spune in Postul mare : " Asa, Doamne, Imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad pacatele mele si sa nu osandesc pe fratele meu - sa nu judec pe altul -, ca binecuvantat esti in veci. Amin ".
Iar Sfantul Isaac Sirul zice : Mai inainte intra intru imparatia lui Dumnezeu, cel ce-si vede pacatele sale, decat cel ce vede ingeri.
Asta sa vedem. Sa nu ne socotim noi vrednici ca vorbim cu sfintii si cu Maica Domnului ! Totul este mandrie !
Sa ne vedem pacatele noastre si sa le plangem ! Asta-i cea mai inalta filosofie sub cer. Nu credeti in vise sau vedenii ! Ca or sa iasa vedenisti de tot felul, de ar sa umple lumea, ca toti sunt inaintemergatorii lui An
02 iul, 2014
Preafericitul Daniel
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane vă înştiinţez că România este în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de rahat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de rahat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat rahat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit sa consume rahat în timpul slujbelor, ci şi-au luat si câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat rahat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de rahat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce rahat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de rahat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de rahat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce rahat în afara ţării, chiar si prin moschei, sinagogi si temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de rahat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!
17 iun, 2014
Părintele Alcoolie
Stimaţi credincioşi, vedeţi că mâine vin să vă miruiesc. Tarifele sunt după cum urmează:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea şi mâna dreaptă, plus bonus de tămâiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mâna dreaptă şi şomoiogul de busuioc cu care vă dau în freză;
3. 50 de lei - Patrafirul şi crucea plus mâna stangă cu care mă scarpin la boaşe;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgârciţilor. Să nu vă imaginaţi că intraţi în rai cu banii ascunşi în chiloţi;
5. 10 lei - Vă dau să pupaţi salamul bărbos, că altceva nu meritaţi, tăntălăilor;
6. 5 lei - Îmi şterg posteriorul cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Să mergeţi la biserică să vă agheasrnuiască părintele Coşmelie, sărăntocilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ