Ginerele lui Traian Băsescu verificat de Parchetul General

| 09 iul, 2014

Parchetul General verifică dosarul lui Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, informează România TV. Ginerele lui Traian Băsescu, avocatul Radu Pricop, soţul Ioanei Băsescu, este urmărit penal pentru fals şi înşelăciune.

"Se discută despre o expertiză, dar nu ştiu ce fel de expertiză grafică sau de altă natură. Ori de câte ori suntem în prezenţa unor infracţiuni de fals, una dintre modalităţile de soluţionare a problematicii din punct de vedere al laturii civile este anularea înscrisurilor falsificate", a declarat, la intrarea la CSM, procurorul general Tiberiu Niţu.

Dosarul este instrumentat de procurorii de la Parchetul General. Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, este urmărit penal pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Cei de la Parchetul General fac o expertiză care ar trebui să ateste dacă acele înscrisuri sunt sau nu false, dacă semnăturile de pe acte aparţin persoanelor care susţin că ar fi semnat.

În instanţă, ginerele lui Traian Băsescu s-ar fi folosit de un act de deces falsificat. Respectiva persoană a murit la doi ani după ce a fost depus în instanţă acel certificat de deces. Acesta este principalul înscris şi principala acuzaţie care îi este adusă, deoarece pe baza acelor înscrisuri falsificate a obţinut o retrocedare de teren în valoare de 10 milioane de euro, bani care ar fi despăgubiri şi care ar trebui să le parvină de la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.


Citeste mai mult pe RTV.NET
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 2014
CTP
ŞMENARII
LUAI-AR NAIBA PE RADU ŞI PE IOANA ..ĂŞTIA SUNT O PIATRĂ DE MOARĂ PENTRU ROMÂNI ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ