Hârtii sau copii? Iohannis crede că rezolvă cu o hârtie marele mister al vieții sale

| 10 noi, 2014

Klaus Iohannis este indubitabil un candidat la președinție cu prea multe secrete. Din 1989 și până la aceste alegeri, asupra niciunui candidat nu au planat atâtea suspiciuni.

Intrat în politica mare cu ajutorul lui Crin Antonescu, care l-a instalat fără nicio ezitare prim-vicepreședinte al formațiunii liberale, Klaus Iohannis a încercat să se folosească de apartenența sa etnică pentru a le insufla românilor încredere. Pe parcusul carierei sale politice, actualul președinte al PNL și-a construit cu minuțiozitate imaginea unui lider integru și serios. În ciuda acestei aparențe, Klaus Iohannis ascunde multe secrete opiniei publice românești.

Citeşte şi: Răspunsul la întrebarea cheie pusă de Ponta lui Iohannis. Pentru că îi plac funcțiile

Printre secretele pe care liderul liberal le-a ținut ascunse publicului larg se numără și implicarea acestuia într-o rețea de trafic de copii. Deoarece liderul PNL nu a oferit răspunsuri la suspiciunile ce planează asupra sa, cu privire la intermedierea unor adopții de copii în anii 90, presa română a încercat să dezlege misterul. După mai multe căutări, mass-media a reușit să dea de mătușa copiilor, Mioara Iliuț, care ar fi fost traficați de Klaus Iohannis. Potrivit mătușii copiilor, actualul președinte al PNL ar fi intermediat adopția a trei copii (două fete și un băiat) pentru niște persoane din Canada. Cu toate că mătușa copiiilor a încercat să dea de nepoții adoptați, trimițând scrisori inclusiv în Canada, Klaus Iohannis nu i-a oferit nici până acum răspunsuri lămuritoare. Ba mai mult, edilul Sibiului a vizitat-o în repetate rânduri pe mătușa copiilor pentru a o asigura că sunt bine. Sătul însă de întrebările frecevente ale femeii cu privire la soarta nepoților, Klaus Iohannis a amenințat-o pe mătușa copiilor. Familia copiilor a făcut plângere în trecut, în anul 2004, liderul ACL a fost chemat în fața comisiei de abuzuri a Parlamentului, dar a refuzat sa se prezinte, cazul nefiind elucidat nici până în ziua de astăzi.

Având în vedere bănuielile ce planează asupra sa, duminică, la postul de televiziune B1 TV, Klaus Iohannis a încercat să aducă lămuriri și în privința temei „traficului de copii”. În loc să aducă informații care să îl dezincrimineze, liderul liberal a declarat că s-a interesat de soarta copiilor și că aceștia sunt în viață. „Pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, deși nu era deloc treaba mea, era treaba statului. Am aflat cu certitudine de 100% ca acei copii sunt bine mersi, oameni adulți, la casele lor, unii cu copiii lor. La momentul potrivit pot să dovedesc cu acte că acest lucru a fost o minciună ordinară”, a declarat președintele PNL.

În ciuda afirmațiilor, Klaus Iohannis nu a venit cu niciun document care să contrazică acuzațiile mass-media cu privire la implicarea sa în rețeau de trafic de carne vie. Deși a precizat că poate furniza acte doveditoare, liderul ACL a preferat să nu aducă nicio dovadă în acest sens. Cu toate acestea, actele pe care le invocă Iohannis nu sunt suficiente să demonstreze că micuții nu au fost victime ale traficului de carne vie.

Citeşte şi: De ce sunt protestele anemice. Pentru că Iohannis = Băsescu

Klaus Iohannis este indubitabil un candidat la președinție cu prea multe secrete. Din 1989 și până la aceste alegeri, asupra niciunui candidat nu au planat atâtea suspiciuni. În loc să ofere răspunsuri la întrebările ce se află pe buzele românilor, liderul liberal a preferat să păstreze tăcerea sau să vină cu afirmații neconvingătoare. Pe lângă acuzațiile de trafic de copii, președintele PNL are de oferit răspunsuri cu privire la afacerile derulate între acoliții săi și Primăria Sibiu, modul în care și-a dobândit cele șase case sau modul discreționar în care a făcut retrocedările de imobile în Sibiu. Așa cum au putut vedea românii în ultimele luni, asupra candidatului ACL planează mult prea multe suspiciuni pentru a nu ne întreba dacă acesta nu deține și alte secrete la fel de tulburătoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 2014
cornel
"La momentul potrivit pot să dovedesc cu acte că acest lucru a fost o minciună ordinară..." Pai ce moment era mai potrivit decit asta? Putem trage concluzia ca deocamdata, toate aceste disculpari sint doar vorbe, ca acum, nu detine nici un fel de proba sau argument in sprijinul afirmatiilor sale.
11 noi, 2014
Mihai
SUPUS UMIL
Buna ziua,
Domnule Pop aveti dovezi clare ca acest candidat la prezidentiale a fost implicat intr-o retea de trafic infantil?
Pana si fundalul pe care scriu aceste randuri este rosu, ca multi altii ce sunt manjiti de culoarea oportunista pana in maduva oaselor. Faceti de ras si culoarea rosu cu asocierea ex-partidului PDSR.
Rusine sa aveti vasalilor!
10 noi, 2014
Vlad
Hei,
Dacă n-ați sta cu palma în fund și ați căuta familia respectivă pe net și prin social media ați afla în maxim 30 de minute că odraslele sunt bine mersi. Știu că abia așteaptă presă să-i bage în studiouri, interviuri și ziare și să-i implice în mizeria de campanie electorală, dar există o chestie numită "viață privată". De dragul bunului simț, puteți respecta faptul că poate nu vor să apară în public?
10 noi, 2014
miha
INFORMATII
DACA AI RABDARE SI UN CALCULATOR CONECTAT LA INTERNET LA CARE SA LUCREZI 3 ORE PE ZI POTI CASTIGA BANI USOR CEL PUTIN 300 DE DOLARI LUNAR.OFERTA ESTE SERIOASA,VALABILA PENTRU TOATE LOCALITATILE TARII.NU ESTE NICI MLM SI NICI JOC PIRAMIDAL.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO”LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ