IPOTEZĂ: Dan Voiculescu va fi ELIBERAT până la sfârşitul anului

| 21 aug, 2014

Adrian Năstase a cerut, după doar 5 minute de libertate, adoptarea unei legi a grațierii. Fostul lider PSD vrea un act normativ care să cuprindă și grațierea condamnaților cu pedepse mai mari de 7 ani, așa cum are Dan Voiculescu, cel care e condamnat la 10 ani de pușcărie.

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, și care ar putea ajunge premier din partea ACL dacă Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, consideră că Dan Voiculescu ar putea fi eliberat până la finalul anului. Asta, în condițiile în care Călin Popescu Tăriceanu a declarat că se ia în calcul suspendarea lui Traian Băsescu, iar Victor Ponta a confirmat că va fi obligat să-l suspende pe Băsescu dacă va încălca iar Constituția.

Citeşte şi: Mesajul lui Dan Voiculescu pentru Adrian Năstase

”Dacă Traian Băsescu e suspendat, Călin Popescu Tăiceanu ajunge președinte interimar și dă legea grațierii. Așa va fi eliberat Dan Voiculescu! Asta e miza!”, a spus Predoiu la realitatea tv.

Adrian Năstase a cerut să fie eliberat condiţionat, pentru că sunt îndeplinite condiţiile legale, combătând afirmaţiile procurorului şi arătând că nu a cerut graţiere, ci şi-a executat pedeapsa şi că va respecta interdicţiile impuse prin decizia de condamnare, instanţa urmând să dea o decizie.

În sala de judecată, avocaţii lui Năstase au insistat pe faptul că fostul premier îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi eliberat din închisoare şi a avut un comportament exemplar.

Citeşte şi: CTP, declaraţie neaşteptată despre eliberarea lui Adrian Năstase

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ