Ivan: În spatele atitudinii lui Băsescu privind Legea certificatelor verzi se ascund interese economice

| 13 mar, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan, consideră că în spatele atitudinii președintelui Băsescu privind Legea certificatelor verzi se ascund interese de natură economică.

"Ponta vorbește despre consecințele despre nepromulgarea legii. Unul vorbește despre viitor, iar celălalt despre ordonanța care a produs efecte. Încercăm sa îi înțelegem raționamentul lui Băsescu. Nu știu de ce Băsescu nu promulgă legea de care România are nevoie. Nu bănuiesc că Băsescu vrea să facă rău tuturor românilor, ci cred că în spate se ascund anumite interese de natură economică", a afirmat Cătălin Ivan în cadrul unei emisiuni tv, conform Agerpres.

Președintele Traian Băsescu a declarat miercuri că OUG 57/2013 este în vigoare, susținând că premierul Victor Ponta fie minte, fie este incompetent.


"Legea 220/2008 dădea un număr de certificate (...), pe bună dreptate Guvernul a considerat că primele acordate, numărul de certificate acordate este mare, mai ales pentru perioada actuală și a emis această OUG 57/2013, care este în vigoare. Ceea ce spune premierul ori este minciună, ori este incompetență, ori amândouă la un loc. (...) Președintele nu poate bloca aplicarea unei OUG, ci numai Avocatul Poporului", a afirmat Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Șeful statului a punctat că ordonanța de urgență este în vigoare așa cum a fost emisă de premierul Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ