Ponta: Am discutat cu preşedintele care sunt paşii cei mai buni de urmat pentru a nu face jocul extremiştilor

| 13 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la România TV, că în cadrul întâlnirii de la Cotroceni cu șeful statului și cu vicepremierul Gabriel Oprea s-a discutat despre activitățile extremiștilor maghiari pe teritoriul României și despre situația din energie.

Premierul Victor Ponta, alături de vicepremierul Gabriel Oprea și de șefii unor servicii secrete au avut joi o întâlnire, care a durat mai mult de o oră, cu șeful statului, la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta a confirmat, în exclusivitate la România TV, că discuţiile au avut două subiecte principale: extremiştii maghiari şi problema certificatelor verzi care ar putea duce la majorarea tarifelor energiei electrice. Premierul României susţine că măsurile administrative împotriva extremiştilor vor fi anunţate vineri de către Ministerul Administraţiei şi Internelor. "Am discutat cu preşedintele Băsescu şi cei prezenţi care sunt paşii cei mai buni de urmat pentru a nu face jocul extremiştilor", a spus Ponta.

"Am avut şi astăzi încă o discuţie legat de legea privind amânarea certificatelor verzi. Aveam date puse la dispoziţie şi de Alro, Sidex şi alte companiii afectate de o posibila creştere a cotei în facturi. Nu ştiu ce decizie va lua preşedintele”, a mai spus Ponta la România TV.

Vorbind despre manifestările din Ţinutul Secuiesc, primul ministru recunoaşte că au fost influenţate de alegerile generale din Ungaria.

"Are legatură mai ales cu campania electorala din Ungaria. Aţi văzut ce au zis şi liderii UDMR, nu le convine să rămână doar cu cearta. Are legătură cu faptul că sunt alegeri generale în Ungaria şi că România a devenit un teren pentru alegerile din Ungaria", a conchis premierul.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ