Kelemen Hunor: Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, să nu ne facem că nu înțelegem

| 20 noi, 17:44

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la Zalău că în ceea ce privește posibila schimbare a prefecților de către noul executiv trebuie acceptat că 'orice guvern are această responsabilitate, de a lucra la nivelul prefecților și subprefecților cu cine dorește'.

"Eu nu am o opinie despre acest subiect pentru că nu eu decid. Ce am înțeles eu, se va face o analiză și, oricum, prefecții și subprefecții sunt reprezentanții Guvernului și trebuie acceptat că orice guvern are această responsabilitate, de a lucra la nivelul prefecților și subprefecților cu cine dorește. Deci aici nu trebuie "să ne facem că plouă". Deci chiar este nivelul politic pentru un guvern. În ceea ce privește deconcentratele, instituțiile subordonate, e un alt aspect. Dar prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Să nu ne facem că nu înțelegem", a punctat liderul UDMR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ