Un procuror i-a propus lui Klaus Iohannis să facă un SELFIE. Reacţia TRANŞANTĂ a preşedintelui

| 15 mai, 17:29

Preşedintele Klaus Iohannis s-ar fi întâlnit cu Daniel Horodniceanu, propus la şefia DIICOT, spun surse judiciare citate de Hotnews. Potrivit acestora, procurorul ar fi cerut la sfârşitul întrevederii să facă un selfie cu şeful statului, dar a fost refuzat.

Klaus Iohannis i-ar fi atras atenţia magistratului că participă totuşi la o întâlnire oficială.

Discuţia ar fi avut loc marţi dimineaţa, a doua zi după ce preşedintele a cerut oficial Consiliului Superior al Magistraturii stenograma interviului dat de Daniel Horodniceanu pentru şefia DIICOT. În urma acestui interviu dat în faţa CSM, procurorul a primi aviz favorabil.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va anunţa săptămâna viitoare decizia privind numirea şefului DIICOT.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 17:54
liviuioan
SOBRIETATEA GUVERNatoruLUI
Intr-un pas spre varful catargului--se urca numai pe partea dreapta--stanga nu e reformata ( se rezolva la telefon )--sus , sus , sus si mihalache, la viseu ii dus--sa ajungem cat mai sus--ne ajuta patriotii din diasPORA--CULCER--GUSET--GUSAT--BOGDAN .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ