Klaus Iohannis, mesaj pentru poliţişti de ziua lor: Să fiți un model de curaj şi responsabilitate în societate

| 25 mar, 10:43

Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj cu ocazia zilei Poliției Române, în care îi îndeamnă pe polițiști să fie "un model de curaj, responsabilitate și bună conduită în societate".

"Cu prilejul zilei Poliției Române, vă transmit tuturor, comandanți, polițiști și angajați ai Poliției, aprecierea mea față de eforturile dumneavoastră în îndeplinirea numeroaselor misiuni de protecție a comunităților, a cetățenilor și a bunurilor acestora. Seriozitatea și profesionalismul de care dați dovadă în aplicarea legii arată că Poliția Română este o instituție responsabilă, sigură și de încredere", spune șeful statului în mesaj.

El arată că, prin natura activității pe care o desfășoară, polițiștii se află deopotrivă în slujba cetățenilor și a statului.

"Am încredere în capacitatea dumneavoastră de a răspunde prompt și eficient la toate provocările care pot afecta ordinea publică și sunt convins că veți contribui în continuare, cu devotament și dăruire, la creșterea gradului de siguranță publică și la întărirea sentimentului de securitate în rândul cetățenilor. Vă urez multă putere de muncă în îndeplinirea sarcinilor zilnice și să fiți un model de curaj, responsabilitate și bună conduită în societate. La mulți ani!", conchide președintele Iohannis.

Ziua Poliției Române se sărbătorește din anul 2002, la 25 martie, odată cu sărbătoarea creștină Buna Vestire. Ziua Poliției este cuprinsă și în Legea privind organizarea și funcționarea Poliției Române (legea nr. 218/ 23 aprilie 2002, publicată în M.O. nr. 305 din 9 mai 2002).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ