Scene DRAMATICE la Bucur Obor. Ce a pățit o femeie pentru că a traversat ILEGAL - VIDEO

| 07 iun, 11:54

O femeie a fost încătuşată de trei poliţişti după ce a fost depistată că a traversat printr-un loc nepermis, în zona Obor, din Capitală, oamenii legii spunând că au acţionat astfel întrucât aceasta a refuzat să se legitimeze, având un "comportament recalcitrant şi agresiv".

Vineri, în zona Şoselei Colentina numărul 2 - Piaţa Obor a avut loc o acţiune cu caracter preventiv a Poliţiei Rutiere, pentru că în "acest loc este un punct negru pe harta rutieră a Bucureştiului, prin prisma numărului de accidente produse având de principală cauză traversarea prin loc nepermis", au spus reprezentanții Poliției.

Pe parcursul acţiunii, precizează sursa citată, a fost observată o femeie, angajată în traversarea şoselei prin loc nepermis, iar în momentul în care poliţiştii rutieri i-au solicitat să se legitimeze pentru a o amenda, aceasta "a avut un comportament recalcitrant, agresiv şi a refuzat să se legitimeze".

"Agenţii din cadrul Brigăzii Rutiere au primit sprijin din partea unei patrule de siguranţă publică şi deoarece persoana a continuat să se manifeste agresiv a fost necesară imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul secţiei de poliţie, în conformitate cu normele în vigoare", precizează reprezentanţii Poliţiei.

Femeia a fost amendată cu 500 lei.

Potrivit sursei menţionate, pe parcursul acţiunii au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale pietonilor care au traversat prin loc nepermis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ