Klaus Iohannis se întâlneşte la Cotroceni cu parlamentarii de Diaspora

| 21 mai, 12:06

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, joi, de la ora 13.00, la Palatul Cotroceni, cu parlamentarii care reprezintă circumscripția electorală Diaspora. Ovidiu Raeţchi, deputat PNL, a scris, miercuri, pe contul său de Facebook că preşedintele Iohannis i-a invitat, joi, pe toţi parlamentarii din Diasporă la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre legea votului prin corespondenţă.

"Toţi parlamentarii de Diaspora sunt convocaţi la Cotroceni. Problemele pe care, pâna în acest moment, le-am pus pe lista de discuţii cu preşedintele Iohannis sunt: 1. Votul prin corespondenţă. 2. Problemele de reprezentare consulară în Orientul Mijlociu, Golf, Africa (Israel, Emirate, Qatar, Egipt). 3. Implicarea reală a DRP şi ICR în problemele comunităţilor românilor de peste hotare prin mecanismul obiectiv şi standardizat de alocare a resurselor al Centrelor Comunitare Româneşti", a scris Raeţchi pe contul său de Facebook.

Şase parlamentari de Diaspora (senatorii Viorel Riceard Badea şi Adrian Anghel, deputaţii Aurelian Mihai, Eugen Tomac, Mircea Lubanovici şi Ovidiu Alexandru Raeţchi) i-au solicitat preşedintelui Klaus Iohannis o discuţie la Cotroceni pe tema problemelor românilor din străinătate, potrivit unui comunicat transmis în 14 mai de deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ