Vila Lac 2, în care locuieşte temporar Klaus Iohannis, îşi va pierde destinaţia de reşedinţă prezidenţială

| 20 mai, 16:40

Vila Lac 2, în care locuieşte temporar preşedintele Klaus Iohannis, îşi va pierde destinaţia de reşedinţă prezidenţială şi va reintra în corpul de imobile de protocol administrat de Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului de Stat (RA-APPS), potrivit hotărârii adoptate miercuri de Guvern.

Așadar, după mutarea în Vila Lac 3 a preşedintelui Klaus Iohannis, se va reveni la situaţia anterioară, iar Vila Lac 2 îşi va pierde regimul de reşedinţă prezidenţială, urmând să fie folosită în continuare de RA-APPS pentru alte activităţi de protocol.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a ocupat până la sfârşitul lunii martie Vila Lac 3, interval pentru care actualului şef al statului, Klaus Iohannis, i-a fost acordată Vila Lac 2 drept reşedinţă oficială.

În luna februarie, Guvernul a decis ca vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, să îi fie atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă, imobil care are însă nevoie de unele reparaţii şi lucrări de renovare, care încă sunt în executare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ