Meleşcanu: SIE a informat despre relatările din presa străină cu privire la scandalul Mircea Băsescu

| 23 iun, 2014

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat luni că serviciul pe care îl conduce i-a informat pe beneficiari despre luări de poziţie în presa străină cu privire la scandalul provocat în jurul lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui.

"Singurele informaţii pe care le-am dat şi noi au fost cele referitoare la reflectarea în străinătate prin diverse mijloace media şi prin alte luări de poziţie a lucrurilor care se întâmplă la noi, în rest, noi nu avem competenţe legale pe ceea ce se întâmplă în ţară. Aceste informări le-am dat după ce a izbucnit scandalul, în măsura în care în mijloace de presă din străinătate au apărut anumite referiri, am informat despre aceste referiri şi noi", a spus Meleşcanu la Palatul Parlamentului după ce a fost audiat la Comisia parlamentară de control SIE.

Citeşte şi: Membrii familiei lui Bercea Mondial, trimişi în judecată de DNA pentru şantajarea lui Mircea Băsescu


El a adăugat că toate informările pe acest subiect au plecat, după izbucnirea scandalului, către toţi beneficiarii: preşedinte, primul ministru, preşedintele Senatului şi preşedintele Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi:  Atac uluitor al Realitatea Tv la serviciile de informaţii pentru a justifica hoţia lui Mircea Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ